Parteneri

Login Intranet
Suport hosting & service
Stiri
lansari, evenimente, informatii
20 Iulie 2010
Lansare mosionroata.ro
3 Mai 2010
Lansare qEtics.ro
1 Martie 2010
Mai mult spatiu FTP
 

Home - Despre noi - Parteneri

Parteneri

Pentru o companie care ofera servicii de gazduire si aplicatii software un rol important il ocupa si partenerii acesteia.
Va prezentam cei mai importanti parteneri ai nostri.
GTS TELECOM SRL
servicii comunicatii business
http://www.gtstelecom.ro
TS Telecom este parte a grupului GTS Central Europe, cel mai important operator alternativ la nivel regional de servicii de comunicatii de date, telefonie si hosting pentru piata business, cu operatiuni in Cehia, Polonia, România, Slovacia si Ungaria. Prin parteneriate locale grupul furnizeaza servicii de telecomunicatii in Bulgaria, Croatia, Letonia, Serbia, Slovenia si Ucraina. La editia a 5-a a Congresului European de Telecomunicatii desfasurat in Amsterdam in noiembrie 2005, GTS Central Europe a primit distinctia “Best Central and Eastern European Wholesale Provider”.
Lipanescu, Popescu si asociatii
avocatura
http://www.lsp.ro/
Cabinetul de avocatura "Lipanescu, Popescu si asociatii" este specializat in drept informatic. Infiintat in anul 2003, acest cabinet se poate mandri cu faptul ca a reusit sa atraga in randul clientilor sai unele dintre companiile importante din internetul romanesc.
 
Vector Telecom SRL
email2fax, fax2email, email2sms
http://www.vectortelecom.ro
Deschis in 2006, Vector Telecom isi imbunatateste in mod constant gama serviciilor, din dorinta de a va putea oferi servicii de calitate, care sa va acopere orice  necesitate de comunicare, oricat de complexa ar fi aceasta. Indrazneala, deschiderea, creativitatea fac posibile toate aceste lucruri.
MEDIACOM SRL
hardware
http://www.mediacomputers.ro
Mediacom SRL isi desfasoara activitatea in domeniul sisteme si componente hardware incepand cu anul 2000. Relatiile noastre in domeniu, ne situeaza pe piata romaneasca intre firmele ce practica cele mai bune preturi.
 
MORGAN MEDIA Enterprise
print, publicitate
http://www.morganenterprise.ro
MORGAN Enterprise este o agentie de publicitate full-service infiintata in 2000. Full-service inseamna ca suntem capabili de a oferi orice tip de serviciu publicitar si ca facem o treaba buna din 2000 incoace. In parte, e vorba de ratiune, in parte de intuitie, sustinuta insa, in cea mai mare parte, de experienta.
 

Acces webmail

Antivirus email

Produse softhost

EMEX
online campaigns factory
  • newslettere
  • optimizare resurse
  • statistici avansate
  • adrese de email
  • import
 
Suport
serviciu de gazduire
 
Tel: 021.327.75.24
Tel: 021.327.75.25
https://www.controlpanel.ro
suport@softhost.ro

Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

 
 
Despre noi I Software I Gazduire I Service I Produse I Glosar I Recomandari I Harta site I Protectia datelor I

Recomandari:   Saveur.roI Orfeas.ro I Flash-House.roI Gealan.ro

© softhost 2003 - 2024 / All rights reserved