Testimonials

Login Intranet
Suport hosting & service
Stiri
lansari, evenimente, informatii
20 Iulie 2010
Lansare mosionroata.ro
3 Mai 2010
Lansare qEtics.ro
1 Martie 2010
Mai mult spatiu FTP
 

Home - Despre noi - Testimoniale

Testimoniale

Clientii si partenerii nostri au gasit cateva clipe pentru a descrie colaborarea cu noi.
Echipa EurActiv.ro
Redactia, Euractiv.ro
http:/www.euractiv.ro
Competenta, solicitudine, dar mai ales flexibilitate. Acestea sunt lucrurile pe care le-am cautat atunci cand am ales sa lucram cu SoftHost. Am gasit aceste calitati la ei si ele ne-au fost confirmete de-a lungul unei colaborari care dureaza de mai bine de patru ani. Increderea ne-a fost rasplatita.
Servicii : gazduire, software, consultanta, grafica, website/portal
Vlad Tocae
Director Executiv, ROM NET SRL
http://www.romnet.ro/
Colaborarea cu softhost s-a defasurat pe mai multe planuri: atat pe partea de gazduire cat si pe partea de outsourcing pentru dezvoltarea modulelor software ale site-urilor create de noi. Una dintre principale atuuri ale celor de la softhost este flexibilitatea serviciilor oferite, in sensul ca pe langa faptul ca ofera servicii de hosting bazandu-se pe calitatea oferita de data center-ul GTS Telecom, am gasit intelelgere in ceea ce priveste particularizarea serviciilor in functie de nevoile clientilor.
Servicii : gazduire, software, website/portal
 
George Alin Popescu
avocat, Cabinet Avocatura George Lipanescu
http://www.lsp.ro
Profesionistii in domeniul IT sunt exact ca si cetatenii straini. Vorbesc o limba ciudata si arata altfel decat lumea in care traim noi. Functioneaza dupa un alt fus orar decat restul lumii. Se imbraca in tinuta sport. Au alte obiceiuri. Dupa ce i-am cunoscut, am vazut ca membri echipei softhost se incadreaza exact in descrierea de mai sus. Singura diferenta este insa aceea ca ei au avut rabdare sa invete si limba noastra, a oamenilor obisnuiti. Stiu ca traiesc in Romania. Despre munca lor, daca le-as fi concurent, si daca am fi undeva in evul mediu, i-as acuza de vrajitorie. Asa i-as putea intrece...

Servicii : gazduire, software, consultanta, grafica, website/portal
Anca Mincu
Account Manager, GTS Telecom SRL
http://www.gtstelecom.ro
Cateva cuvinte despre baietii de aur de la softhost. Asta va fi cam greu, pentru ca as putea umple pagini. Dar e de ajuns sa va spun ca softhost are poate cel mai important atu al unei firme care vrea sa faca business de calitate si care doreste sa ii educe si pe ceilalti in acest sens: SERIOZITATEA!
 
Catalin Nita
Director Executiv, Internet Sides SRL
http://www.internetsides.ro
Fiind alaturi de noi inca de la inceput, softhost ne-a ajutat sa facem primii pasi cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare softhost ne va oferi servicii impecabile si va ramane cel mai important partener pentru internetSides.

Servicii : gazduire
Vlad Gladin
Director Tehnic, 102MG
http://www.102mg.ro
Am descoperit in softhost un partener de incredere in construirea, mentinerea si dezvoltarea relatiilor de afaceri. In relatiile cu 102MG SRL, echipa softhost a dat dovada de profesionalism si o foarte buna organizare a serviciilor pe care le ofera si a indeplinit cu success si la timp toate obligatiile contractuale. Recomandam softhost pentru profesionalismul si seriozitatea de care au dat dovada.

Servicii : gazduire, consultanta, website/portal
 
Octavian Costache
Webdeveloper, Freelancer
http://www.doizece.ro
Intotdeauna intelegatori fata de nevoile noastre speciale, intotdeauna gata sa ne dea o mana de ajutor pentru ca lucrurile sa mearga mai bine pentru amandoi.

Servicii : gazduire
Mihai Dumitru
IT Manager, HanuAncutei.com
http://www.hanuancutei.com
Profesionalism si promptitudine. Sunt doua calitati esentiale intr-o lume a concurentei, in care 'celalalt' te vegheaza, pentru a ataca cea mai mica greseala. Secolul vitezei este dedicat celor ce depasesc paravanul vorbelor goale, al imaginii fara esenta si lasa faptele sa vorbeasca. De-a lungul timpului, am avut colaborari cu numeroase firme ce isi propuneau ca pe locul 1 sa fie clientul; putine insa mi-au dovedit-o. Iar faptul ca utilizez serviciile oferite de softhost demonstreaza ca am incredere in echipa ce se afla in spatele acestei firme. softhost este o echipa preocupata cu adevarat de multumirea clientilor sai. softhost este un serviciu pe care vi-l recomand!

Servicii : gazduire, consultanta
 
Mihnea Balta
Technical Director, Digital Summoners
http://www.geticagame.com
Site-ul geticagame.com se adreseaza utilizatorilor din multe tari, aflate pe diverse fuse orare. De aceea, avem nevoie de o solutie de hosting care sa ofere constant timp de raspuns si latime de banda foarte bune, indiferent de originea vizitatorilor sau de ora locala. La softHost am gasit aceasta indispensabila stabilitate, care s-a dovedit a fi dublata de promptitudinea cu care sunt solutionate cererile de suport si de flexibilitatea deosebita a serviciilor.

Servicii : gazduire
 

Acces webmail

Antivirus email

Produse softhost

EMEX
online campaigns factory
  • newslettere
  • optimizare resurse
  • statistici avansate
  • adrese de email
  • import
 
Suport
serviciu de gazduire
 
Tel: 021.327.75.24
Tel: 021.327.75.25
https://www.controlpanel.ro
suport@softhost.ro

Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

 
 
Despre noi I Software I Gazduire I Service I Produse I Glosar I Recomandari I Harta site I Protectia datelor I

Recomandari:   Saveur.roI Orfeas.ro I Flash-House.roI Gealan.ro

© softhost 2003 - 2024 / All rights reserved