Contact Softhost

Login Intranet
Suport hosting & service
Stiri
lansari, evenimente, informatii
20 Iulie 2010
Lansare mosionroata.ro
3 Mai 2010
Lansare qEtics.ro
1 Martie 2010
Mai mult spatiu FTP
 

Home - Despre noi - Prezentare

Prezentare

Cine suntem

Am putea incepe prin a afirma ca suntem o echipa dinamica si flexibila, capabila sa satisfaca cele mai exigente cerinte ale clientilor sai. Este mai simplu insa sa consultati proiectele noastre sau sa cititi testimonialele clientilor, caci noi, asa cum probabil nici dumneavoastra, nu credem in lauda de sine.

Vom spune doar ca suntem  o companie cu capital integral romanesc fondata in anul 2003, formata din tineri profesionisti care au avut sansa sa cunoasca si sa lucreze in domeniul IT inca de la inceputurile Internet-ului romanesc.
Cel mai important lucru este pasiunea ce ne leaga in tot ceea ce facem, caci noi avem convingerea ca acolo unde este pasiune, restul vine de la sine.

Ce facem

Pe scurt, facem Internet.
Incepand cu administrarea infrastructurii IT si solutiile de gazduire profesionala pe care le oferim, pana la dezvoltarea aplicatiilor software complexe ce functioneaza pe aceste platforme, ne aducem aportul la dezvoltarea acestei tehnologii ce a schimbat lumea in care traim in decursul a doar cativa ani.

Internet-ul nu este o notiune abstracta, ci exista doar datorita fiecarui calculator legat la retea, fiecarei aplicatii, fie ea un site de prezentare sau instrument complex de management al activitatii unei companii.
Respectul si pasiunea ce le purtam tehnologiilor ce alcatuiesc Internet-ul ne-au facut sa le exploram, sa le stapanim si sa dam o mare importanta fiecarui pas ce trebuie indeplinit in realizarea unui proiect.
Iar daca punem mare pret pe satisfactia adusa de lucrul bine facut, bucuria cea mai mare este intotdeauna data de multumirea clientului in urma indeplinirii fidele a nevoilor si cererilor sale.

Antivirus email

Acces webmail

Produse softhost

EMEX
online campaigns factory
  • newslettere
  • optimizare resurse
  • statistici avansate
  • adrese de email
  • import
 
Suport
serviciu de gazduire
 
Tel: 021.327.75.24
Tel: 021.327.75.25
https://www.controlpanel.ro
suport@softhost.ro

Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

 
 
Despre noi I Software I Gazduire I Service I Produse I Glosar I Recomandari I Harta site I Protectia datelor I

Recomandari:   Saveur.roI Orfeas.ro I Flash-House.roI Gealan.ro

© softhost 2003 - 2024 / All rights reserved