Gazduire

Home - Gazduire - Prezentare gazduire

Prezentare gazduire

 

Acum 8 ani o parte din membrii echipei softhost au contribuit la implementarea si dezvoltarea primului serviciu dedicat de gazduire din Romania. 
Incepand din anul 2003 softhost lanseaza odata cu deschiderea companiei si propriul serviciu de gazduire. 
Am reusit sa cream un serviciu profesional de gazduire care satisface cele mai drastice cerinte in acest domeniu venind cu un raport calitate/pret foarte bun intr-o piata debusolata de multitudinea ofertelor de gen. 

Ne-am desprins ca fiind una din putinele companii care au proiectat si implementat servicii de gazduire pentru alte companii de pe piata romaneasca.  

Asa cum nici in privinta solutiilor software dezvoltate nu facem rabat de la calitate in detrimentul pretului, la fel am procedat si in ceea ce priveste serviciul de gazduire pentru care am ales cele mai bune solutii incepand de la colocarea serverelor intr-un Data Center profesional si terminand cu folosirea unor echipamente hardware performante. Upgrade-ul echipamentelor utilizate se realizeaza periodic astfel incat sa putem tine pasul cu cerintele si nevoile clientilor nostri.

Localizare servere 
Dupa ce am incercat si testat serviciile mai multor provideri de colocare din Romania ne-am oprit la cel mai competitiv provider de gen, GTS Telecom, provider cu care ne mandrim atat datorita profesionalismului cu care trateaza colaborarea cu noi cat si datorita reputatiei acestuia. 
Va recomandam GTS Telecom pentru serviciile competente ce le ofera. Este de departe cel mai sigur si competent provider de pe piata romaneasca, o piata inca in formare.

Infrastructura
Serverele softhost se localizeaza in Bucuresti - Romania in DataCenter-ul GTS Telecom. DataCenter-ul este echipat cu tehnologii de ultima ora care asigura securitatea fizica deplina a echipamentelor: sursa de curent neintreruptibila, instalatii de climatizare, generatoare, backup-uri conexiune, retea fibra optica, etc... 

Un atu deloc de neglijat il reprezinta si viteza foarte buna in RoNIX dat fiind faptul ca reteaua in care se afla serverele softhost este conectata direct la RoNIX. 


GTS Telecom Network


Servere
Garantam pentru serviciul de gazduire contractual, un uptime de 99%. 
Serverele softhost folosesc ca sistem de operare distributii Linux.

In prezentam operam 20 servere de productie si anticipam ca pentru 2010 vom creste parcul de echipamente de productie la 30.

ControlPanel.ro - administrare centralizata a conturilor de gazduire
Inca de la infiintarea serviciului de gazduire am fost pusi in situatia de a alege un sistem de administrare a conturilor de gazduire pentru clientii nostri.

In urma analizelor de eficienta si performanta pe care le-am efectuat asupra produselor existente si consacrate din acest domeniu am ajuns la concluzia ca nu putem oferi clientilor o solutie integrata. Pentru a oferi clientilor nostri posibilitatea de a administra resursele contului de gazduire, de a vizualiza un istoric financiar, de a posta tichete de suport si a inregistra domenii .ro ar fi trebuit sa facem compromisul de a le oferi 3 aplicatii independente.

La acel moment am ales varianta de a dezvolta o aplicatie integrata care sa le inglobeze pe toate, oferind astfel clientilor o singura aplicatie si implicit o singura intrare in sistemul centralizat.

Aplicatia functioneaza la adresa: https://www.controlpanel.ro

* pentru orice intrebari sau nelamuriri vis-a-vis de serviciile noastre va rugam nu ezitati a ne contacta.

Acces webmail

Antivirus email

Produse softhost

EMEX
online campaigns factory
  • newslettere
  • optimizare resurse
  • statistici avansate
  • adrese de email
  • import
 
Suport
serviciu de gazduire
 
Tel: 021.327.75.24
Tel: 021.327.75.25
https://www.controlpanel.ro
suport@softhost.ro

Luni - Vineri: 09.00 - 18.00

 
 
Despre noi I Software I Gazduire I Service I Produse I Glosar I Recomandari I Harta site I Protectia datelor I

Recomandari:   Saveur.roI Orfeas.ro I Flash-House.roI Gealan.ro

© softhost 2003 - 2024 / All rights reserved